Уважаеми дами и господа

Ние привържениците на ЦСКА изразяваме своето възмущение от начина, по който се оказва натиск върху съдебните органи по делото на нашия приятел Калин Николов. Той признава своята вина, но изопачената информация в някои медии подкрепена от браншовите организации на лекарите и синдикатите накланят везните на Темида срещу един млад мъж. При цялото ни уважение, за наместване на счупен нос, не е необходим операция, драги журналисти.

Калин призна вината си, за разлика от медицинските лица, които за сетен път не взеха присърце Хипократовата клетва и оставиха жена с инсулт да чака. На 3.10.2013 г. излезе информация от МВР, че е сключено споразумение и на Калин ще му бъде наложено наказание “лишаване от свобода” в размер на две години условно, с четири години изпитателен срок. На 4.10.2013 г.. предходната информация беше опровергана от прокуратурата.

Въз основа на тези факти се налага да изкажем нашата позиция по случая и да помолим, съдебните органи да бъдат оставени да вземат безпристрастно решение по случая на Калин Николов. Той е възпитано и добро момче, което в изблик на ярост е взело грешно решение, а не престъпник. Нека тази постъпка не бъде причина за съсипването на един млад живот.

shumengroup@mail.bg
С уважение:
Фен клуб Shumen group
Фен клуб Red horsemen