Местната структура на ПП ГЕРБ в Нови пазар проведе първото си мероприятие свързано с планираната кампания за почистване и освежаване на общите градски пространства в града. За целта бяха окосени тревните площи и боядисани пейките в градинката на градския часовник, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Искам да благодаря на жителите на Нови пазар за включването им в нашата инициатива и заедно с това да изкажа своята благодарност към всички, които подкрепиха партия ГЕРБ в Община Нови пазар на изминалите избори. При обективен анализ на резултатите се вижда, че ПП ГЕРБ е първа политическа сила в Нови пазар. В рамките на общината ние сме трети, като отстъпваме второто място на Коалиция за България с 29 гласа, което е 0,5%. Първото място на ДПС се дължи на факта, че в рамките на Община Нови пазар живее смесено население и заедно с това има населени места като Памукчи, Стоян Михайловски и Войвода, в които под строй се гласува за Движението за права и свободи.

Това са дадености, които няма как да не се вземат под внимание, когато правим анализ на изборните резултати. Вярвам, че на предстоящите извънредни избори за български парламент ще победим Коалиция за България и като цяло ще получим много добър резултат за Община Нови пазар. Искам да поздравя всички млади семейства и техните деца по случай Деня на детето”, заяви общинският председател на ГЕРБ в Нови пазар Румена Цанева.

ШУМ.БГ