Всяка година по това време пиша на Община Шумен за безобразното състояние на ул.Илия Р. Блъсков , по специално стъпалата от бул.Симеон Велик и/дом на учителя/ към стария портал на болницата и свлачището. След което следва козметично почистване и така до следващата година.

Тази година не е по-различна, стълбището е отново обрасло и замърсено с какви ли не боклуци, стъпалата са полуразрушени и ужасни, а свлачището отново е обрасло с треви и диви орехи. Въобще усещане за "ГОРА И ПРИРОДА" .....

От два дена обаче присъствието на една табела поставена от Община Шумен ме развеселява всяка сутрин по пътя ми за работа. Тази мизерия и пущинак Община Шумен е нарекла "Площадка за свободно разхождане на кучета " .Вероятно и нашата община реши да бъде в крак с общини като Бургас и Варна,създавайки зони за разходка на кучета, нищо че сме на светлинни години от тях. Най - вероятно Общината усвои или ще усвои и пари за тази зона.Ако вие може да видите площадката на снимките ще е добре, аз поне не я виждам .Ако иска да се бие в гърдите кмета с подобна придобивка, поне да беше наредил да почистят района, да окосят и изрежат вредните дървета.

Улица Отец Паисий е в ужасно състояние, а за ул. Илия Р.Блъсков да не говорим. Нека преди избори да се бием в гърдите с реални резултати, а не със замазване на очите на хората.Малко ми е смешно, но повече ми е тъжно.

Изпращам Ви снимки в два поредни мейла .

 Румяна Маринова