Здравейте!

Искам да ви покажа снимки от нашата "улица'' и един клип на скрита яма под асфалта, в която не се знае кога и кой може да пропадне. Така наречената улица Харалан Ангелов /и по-точно участъкът между спирката на III ОУ и блоковете на Марица/ години наред се кърпи, позакърпва и прекърпва и при всеки малко по-сериозен дъжд всички кръпки се "разпарят" и все каманак се изсипва по баира и се събира на "кръстовището" с улица Петър Берон. "Кръстовище", където много отдавна липсва единия знак СТОП и многократно ставаме свидетели на разправии между шофьори.

Такъв е проблема и на пресечката с улица Кирил Пейчинович, където също години наред е изкъртен СТОП-а и в общи линии всеки си кара както е заварил положението...де се дава предимство, де не...но това е друга тема на разговор. Така наречената яма под асфалта се намира пред един от гаражите на Петър Берон, пътьом към ул. В.Априлов. Това чудо със всеки изминал ден става все по-дълбоко и крие много голяма опастност някой всеки момент да пропадне...я човек...я кола...

По тази улица нашите деца играят, карат колелета и ние сме уж спокойни за тях, тъй като улицата е задънена и няма движение по нея. Кажете ми как да сме спокойни, след като в тази дупка, както се вижда по снимките, изчезва една пръчка от 1,50 м. съвсем спокойно? Към кого трябва да се обърнем, за да се вземат спешни мерки, защото зима иде? Ямата ще става все по-голяма, а нищо чудно точно зимата, скрита под снега, да си вземе жертвите? Трябва ли да чакаме да се случи нещо лошо, за да се вземат мерки, както в повечето случаи в нашата държава?

<

Поздрави! Р. Здравкова