От много много години в квартал Еверест с уличното осветление се случват всякакви аномалии. Една нощ свети,една не,да не говорим че няма кой да го регулира за да свети тогава когато е нужно,понастоящем то светва 2-3 часа след стъмване,а свети поне 1-2 часа след като навън стане светло.

Но това което най ме дразни,и не ми го побира ума,е това че в целия квартал пред всички така да ги нарека ромски блокове,има осветление,само пред нашия в който живеем предимно хора които сме коренното население на тази държава,а именно Българи,нямаме осветление.

Става въпрос за улица Северна 16. Тук сякаш сме забравени от Бога. Ако не е осветлението на алкохолната борса срещу блока ни,вечер си е жив мрак. От едно време има поставени стълбове за осветление точно пред входовете на блока,но лампите им са изпочупени. Но може би има начин да се възстановят и да заработят отново. Но дори и да не е възможно това,мисля че е редно и пред нашия блок да се постави улично осветление.

И ние плащаме данъци,и със сигурност плащаме и тока който свети навсякъде но не и пред нашия блок,така че мисля че го заслужаваме.Сигурен съм че говоря от името на всички живущи в блока.

Христо Михайлов, bgtrucker@abv.bg