С ново оборудване и два пъти по-голяма търговска площ оптика “Солеооптик” в Шумен отвори отново врати.

Официалното откриване на обекта на ул. "Цар Петър" 1А /до бившето кафе „Камина“/ се състоя днес в присъствието на партньори, клиенти и приятели на оптиката.

Собственикът на фирмата Златина Пенчева благодари на всички присъстващи за подкрепата и доверието. ”Благодаря за присъствието, с което ме уважихте, благодаря за доверието през годините и за в бъдеще. Старанието ми ще бъде да работим за вас и за вашето очно здраве! Благодаря!“, каза Пенчева.

Вече 20 години фирма “АВРОРА ЕООД “ с оптики “Солеооптик” оправдава доверието на своите многобройни клиенти, като от своето начало през 1996 г. до ден днешен фирмата претърпява прогресивни промени.

Екипът на “Солеооптик” залага на качеството и професионализма в своята работа. Разчита на добре подбрани световноизвестни брандове за оптични стоки и материали.

От днес клиентите на оптиката ще бъдат посрещани в два пъти по-голяма, обновена търговска зала, където в уютна обстановка ще имат възможност да избират от още по-голям асортимент качествени оптични продукти. Освен това лабораторията разполага с най-нова съвременна апаратура, благодарение на която вашите очила ще бъдат изработени прецизно и качествено в най-кратки срокове.

Специалистите на “Солеооптик” вече работят с иновативна техника за бърз тест за измерване на рефракцията и изписване на очила и контактни лещи и използват изключително модерна технология за вземане на мярка при изписване на прогресивни  лещи.

Оптика “Солеооптик”: гр. Шумен,  ул. "Цар Петър" 1А /до бившето кафе „Камина“/, Телефон за информация: 054885395, 0877807955.

www.soleooptic.com

Рекламна публикация