Ние от Политическа партия ГЕРБ–Шумен любезно благодарим за поканата да бъде осъществен публичен дебат между водачите на шуменските кандидатдепутатски листи от двете водещи партии ГЕРБ и БСП.

ГЕРБ води този дебат още от първия ден на предизборната кампания. Той продължава и в момента по време на срещите с жителите на Шуменска област, където в детайли всеки, който желае, може да се запознае с управленската философия на Политическа партия ГЕРБ.

Ако наистина г-н Иван Иванов желае да чуе приоритетите не само на водача, но и на  всички кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ–Шумен, винаги е добре дошъл на нашите срещи с гражданите. На тях, повече от уверени сме, той успешно би отговорил на въпросите, които си задават и шуменци.

Колко средства е източила фирмата на баща му „Билдинг Строй Експрес“ ЕООД от община Шумен за периода 2007-2015 г.?

Каква е неговата роля като управител на шуменския клон на „Воинтех“ в скандалната разпродажба на апетитни военни имоти в Шумен в периода 2005-2007 г.?

Защо беше уволнен от поста зам. - министър от неговото собствено правителство – това на Орешарски, само половин час, след като беше назначен?

Какво се случи през лятото на 2014 г., което доведе до загубата на 4,5 млн. лв. и градът беше лишен от пречиствателна станция за питейни води и ремонтиран старчески дом?

Г-н Иванов, ние смятаме, че сте длъжен първо да дадете публичен отговор на тези въпроси. Веднага след това сме готови за участие в директен дебат, но не и с компрометирани личности, които искат промяна, за да може фирмите разклонения на вече продадената скандална семейна фирма „Билдинг Строй Експрес“ ЕООД отново да започнат да източват държавни средства.

Пресцентър на ПП ГЕРБ-Шумен