Приятели,

На 26 март сме изправени пред съдбовен избор, който ще предопредели пътя ни  - да се върнем отново назад или да завоюваме място на достойна страна в единно европейско семейство.

Затова е важно да направим този избор с разум в името на децата ни !

И да не забравяме, че тези, които изпратим в Народното събрание са проекция на собствената ни воля и глас. Сами си ги избираме, а значи и заслужаваме.

Нова република с бюлетина номер 4 предлага на шуменци достойни и почтени представители на автентичното дясно - Анета Цветанова Георгиева, Димитър Янев Милчев, Николай Живков Железов, Кръстю Иванов Баев, Петър Емилов Петров, Росен Панайотов Стефанов и Васил Гочев Тодоров.

Преференцията позволява да се избере точно определен кандидат - вашият народен представител, доказал се не само с последователна и принципна политика, а и с мястото си в обществото, със своите действия в интерес на хората, които имате и последната дума.

С Нова Република гражданите имат разумната демократична дясна алтернатива, която си е поставила за цел да наложи закона и демокрацията като оръжие на слабия срещу силния, на трудолюбивия срещу крадеца, на този, който иска да се образова, срещу този, който иска да злоупотребява с партийното си положение. За всичко това имаме ясни и прости решения, които изпълнявайки ги  ще ни отведат до националния ни идеал за единна Европа.

Пресцентър на Нова Република – Шумен