Брандът, специализиран в производството на най-висок клас кухненско обзавеждане PREGO, вече е представен и в Шумен. Най-новият – четвърти по ред за страната шоурум на марката наскоро отвори врати в нашия град, с адрес ул. „Васил Левски“ 6.

Там са изложени мостри на едни от най-добрите модели кухни PREGO, дело на добре подбран дизайнерски екип. Тях, а и всеки друг модел на фирмата, можете да видите и в своя дом, съобразно вашите индивидуални потребности, желания и вкус с помощта на опитните проектанти и консултанти на кухни PREGO-Шумен.

В най-новата мострена зала PREGO може да се уверите в качественото изпълнение на кухните в класически стил Verona и San Remo, както и на модерните Regina и Nuances. „Подбрали сме точно тези модели кухни PREGO, тъй като те съчетават едни от най-предпочитаните, актуални и луксозно изпълнени елементи на съвременната кухня – масивен плот от дъб, различни елементи от ковано желязо, технически камък за плотове с марката Silestone, огъната кухненска фасада, гръб от принтстъкло“, обясни Константин Желев, мениджър „Проекти“ на PREGO-Шумен.

Материалите, които се използват при производството на кухните PREGO са прецизно подбрани, за да отговорят на критериите за качество и съвременен стил. Сред тях са плоскости на марката Egger, MDF с гланцово покритие, врати от масивен дъб и ясен. Освен това кухните са оборудвани с електроуреди за вграждане на марката Eurolux, а за да поглези чувството за комфорт на своите клиенти, фирмата разчита на австрийските механизми BLUM.

За да получите индивидуален идеен проект на вашата кухня PREGO, може да потърсите екипа на PREGO-Шумен още сега, като се възползвате и от отстъпките до – 20 % в зависимост от модела, валидни през целия месец юли. На място, заедно с проекта, ще получите и оферта, а при реализирането му -  качествен монтаж. 

Шоурум PREGO-Шумен: ул. „Васил Левски“ 6 /100 м зад хотел „Мадара“/. Телефон: 0888 148 428
prego.bg