Вече седем години специалистите на SAN MARCO – Шумен създават качествени и стилни решения по домове, офиси и сгради в нашия град, благодарение на декоративните мазилки и еко боите на бранда. Седмият рожден ден на шуменския офис съвпада с 10-годишния юбилей на SAN MARCO България и 80-годишния юбилей на италианската компания Colorificio San Marco.

SAN MARCO-Шумен е един от деветте регионални центъра, в които се продават ексклузивно само продуктите на Colorificio San Marco и един от 12-те шоурума на марката, където клиентите могат да видят готови продукти и да бъдат консултирани от обучен персонал.

За своите седем години, специалистите на SAN MARCO-Шумен могат да се похвалят с работа по над 300 обекта, като както и в цялата страна, и тук брандът се наложи с декоративните продукти и тяхното качествено изпълнение. Едни от най-интересните продукти, които могат да получат от SAN MARCO шуменци са  венецианска мазилка с мраморен изглед, мазилка Травентино, мазилка с перлен ефект. Декоративните мазилки могат да се ползват при различни интериорни стилове: индустриални, модерни, класически. Освен това са екологично чисти, благодарение на което SAN MARCO създава здравословна среда както за своите клиенти, така и за строителите.

Но силата на SAN MARCO е във всичко, свързано с професионалното строителство, а именно: интериорни и екстериорни бои, мазилки, материали за защита на дърво, системи за протекция и премахване на графити, анти-мухъл системи. Продуктите на SAN MARCO могат да бъдат обикновени дишащи и професионални латекси, по-високият клас за мокро почистване от над 2000 цикъла, както и супер миещи, паропропускащи, дишащи бои. Няма как да не споменем и боите със специално предназначение и сертификати, позволяващи използването им в операционни зали и промишлени помещения в хранително-вкусовото производство.

Освен това, един от големите плюсове на SAN MARCO са специалистите, които не просто съветват и продават, но и предлагат качествено изпълнение.

„Ние като специалисти разчитаме на опита и професионализма на голяма италианска компания. Ежегодно преминаваме през професионални курсове в страната и чужбина. Това позволява не само да продаваме качествени материали за интериорни и екстериорни решения, но и да ги изпълняваме“, обясни управителят на шуменския офис Вилиян Тенев.

SAN MARCO – Шумен
гр. Шумен, бул. „Симеон Велики“ № 73
тел: 0899 525 567
Фейсбук страница на SAN MARCO - Шумен

Рекламна публикация