Холивудската звезда и успешна бинзесдама Джесика Алба е бременна с третото си дете от съпруга си Кеш Уорън.

Съобщавайки новината в Instagram, актрисата разпространи видеоклип с двете си дъщери - Онър и Хевън, които са на девет и пет години. Те държат балони с номер едно и номер две, а Джесика Алба държи балон с номер три и показва видимото си коремче. 

Джесика Алба се старае да поддържа близостта си с дъщерите си и редовно ги взима със себе си на работа, за да не се разделя дълго с тях. Тя разказа, че през почивните дни им обръща много внимание, излиза с тях на разходки или гледат заедно филми, четат книги.

Звездата от филма "Град на греха" казва, че бременността ѝ е помогнала да се научи да зачита тялото си.
"Невероятно е да си майка. Прекрасно е. Бях много по-стресирана и притеснена за тялото си, преди да имам деца. Сега знам колко глупаво и маловажно е това. Бременността и раждането ме накараха да зачитам тялото си. Невероятно е", споделя Джесика Алба.

Джесика и Кеш са едно от най-стабилните холивудски семейства. Двамата се запознаха преди 10 години на снимачната площадка на филма "Фантастичната четворка и Сребърният сърфист", където Кеш е главен продуцент. През декември 2007 г. влюбените обявиха официално, че са сгодени, а през май 2009 г. двамата се ожениха.

DarikNews