Занималня с добре подбрани педагози, топъл обяд и много забавления за малчуганите от 1 до 4 клас предлага новият образователен център СОФОС. Той отваря врати дни преди първия учебен ден, за да помогне на родителите на малките ученици.

Вместо отново в класната стая, детето им ще може да подготви уроците за следващия ден в уютната обстановка на занималнята на СОФОС. За това ще им помогнат опитни начални учители, както и специалист по английски език. Педагозите ще имат възможност да обърнат внимание на всеки един ученик, благодарение на това, че групите в занималнята ще бъдат не по-големи от 10-12 деца, категорични са от екипа на заведението. 

Още едно от големите предимства на образователен център СОФОС е че малчуганите ще могат да хапнат топла храна на място. За целта центърът вече има разрешение от Агенцията по безопасност на храните и е сключил договор с фирма - специалист в училищното хранене, чиито готвачи ще приготвят вкусното меню за децата. СОФОС разполага със специално помещение за хранене, като по този начин ще спести на своите посетители едно от големите неудобства на повечето специализирани занимални – хранене извън детското заведение.

Освен да похапнат в занималнята на СОФОС, малчуганите ще могат и да отдъхнат, и да се забавляват на воля. Грижливо подредена и оборудвана с игри и книжки специалната стая за отдих в образователния център вече очаква своите малки посетители. Освен там, децата ще могат да разпускат и навън, защото топло ли е – малчуганите ще бъдат извеждани на въздух, обещават от центъра.

А там, освен грижи за подготовка на уроците за най-малките ученици, ще се предлага и почасово гледане на деца, както и курсове по: английски език, математика, изобразително изкуство и музика.

Модерно оборудван, уютен, с вкусна храна и добри специалисти, образователен център СОФОС вече записва първите ученици. Те ще могат да подготвят своите уроци с помощта на професионалисти, да хапнат топъл обяд и да се забавляват с приятели срещу сумата от 10 лв. на ден.

Занималнята се намира на ул. „Христо Смирненски“ 8, ет. 1 (срещу Начално училище „Илия Р. Блъсков“, в близост до централната градска алея).
За повече информация: телефон 0886114408 и фейсбук страница на образователен център СОФОС.

Рекламна публикация