Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов продължава възстановяването си след тежка контузия, която получи в началото на годината. Опитният футболист все още не знае кога ще се завърне на терена, заявявайки, че "няма бърза работа".

"Прекарах три месеца в Барселона, здравословното ми състояние на този етап е добро, поне според докторите. Те са щастливи от свършената работа при възстановяването. Лекарите не да ми дали срокове, защото самият ми случай е малко по-специфичен. Лично аз се надявам да имам възможност през пролетта да започна да тренирам", каза вратарят в интервю за клубната телевизия.

Футболистът се контузи през месец март, когато скъса пателарно сухожилие на тренировка на националния отбор. Оттогава 30-годишният футболист е извън терена.

"Още когато стана контузията, знаех, че става въпрос за нещо сериозно. Гледам позитивно на нещата и от началото се настроих за много търпение. Състоянието ми беше сериозно, докторите бяха доста притеснени, като пристигнах в Испания", добави вратарят.

Стоянов определи новия треньор на "Лудогорец" Димитър Димитров–Херо като добър специалист, когото той познава отлично: "Херо е доказал, че е много добър треньор, не само у нас, но и в чужбина. В "Лудогорец" обаче е много трудно за работа, не е лесно да се намери общ език и точния подход с всеки един футболист."

Дневник