Легендата на българския футбол Красимир Балъков разкри, че заема пост в "ЦСКА-София". Бившият халф, който се пробва в треньорството, начело на "Черноморец" (Бургас), "Литекс", "Хайдук" (Сплит), "Санкт Гален", "Грасхопър" и "Кайзерслаутерн" вече е "директор скаут".

"Името ми никога не е било свързвано с треньорския пост на "Армията". Съвсем друга позиция заемам в ЦСКА, така че да не спекулираме. Директор скаут съм. Целите, които си поставяме в ЦСКА са вътрешни и не ги коментираме в публичното пространство. Самото развитие на ЦСКА в момента показва, че отборът стъпва много здраво, феновете трябва да бъдат много доволни", каза Балъков пред БНТ1.

В последните месеци той често беше замесван с ЦСКА, след като на няколко пъти беше забелязан на "Българска армия". Чрез официалния си сайт Балъков отрече, че има апетити към треньорския пост при червените.

Според легендарния №10 нивото на водещите отбори е добро и те израстват в последните години.

"Хубавото е, че след една дълга серия от титли на "Лудогорец" виждаме едно много интересно първенство. Видяхме едно влизане на Гриша Ганчев в ЦСКА – няма нищо по-хубаво, което може да се случи на ЦСКА в този момент", добави Балъков.

Според него целта на Ганчев е клубът му да бъде на най-високото стъпало.

Dnevnik.bg