Демонстрация на инструменти и аксесоари с марката DEWALT организират в Технически маркет КРИС 06 на 12 октомври.

Представители на бранда от чужбина пристигат в Шумен и гостуват на най-големия технически маркет в града КРИС 06. През целия работен ден те ще демонстрират електроинструменти, акумулаторни инструменти и консумативи и са готови да дадат отговори на всички въпроси.

„Ще бъде направена демонстрация на акумулаторни машини, винтоверти, ъглошлайфи, гайковерти, перфоратори, верижни триони и други. Всеки, който има интерес, ще може да пипне, да тества, да получи повече информация. Точни отговори ще дадат специалистите на бранда, а в самия ден цените на продуктите ще бъдат на специални по-ниски цени“, обясни Симеон Димитров, управител на КРИС 06.

Той допълни, че технически маркет КРИС 06 се е доверил на марката най-вече, защото DEWALT e с дългогодишна репутация за проектиране, създаване и производство на ЗДРАВА и НАДЕЖДНА техника.

Всеки, който желае да се запознае отблизо и да си закупи продукти на бранда на преференциални цени, може да се възползва от специалния ден на DEWALT - в четвъртък (12 октомври), технически маркет КРИС 06 – ул. „Индустриална“, до бившата мелница „Съгласие“.

www.kris06.bg/

Рекламна публикация