Ключовият момент при използването на услугата групажни превози е спедиционният потенциал и наличието на редовни групажни линии на транспортната фирма, която изберете за ваш стабилен партньор. Освен с постоянно развиващ се спедиционен опит от 1996-а година насам ние разполагаме с регулярни линии за групажни превози в България и Европа. Това, което ни отличава от повечето транспортни фирми на пазара е, че предлагаме комплексна услуга с всички видове транспорт – воден, въздушен и сухопътен. По този начин вашата бизнес експанзия благодарение на групажни превози може да бъде подсигурена по всички възможни начини.

Когато се организират групажни превози, от първостепенно значение е спедиционният опит на транспортната фирма. Фламинго Шипинг разполага със специалисти, „калени“ през годините и в същото време достатъчно гъвкави, за да открият най-оптималното решение за вашата стока. Оптимизацията, от която се възползвате при групажни превози, ви освобождава от разходи по наемане на цял контейнер и също така ви помага да изберете по-изгоден вариант за складирането им. Това освобождава ресурси, които можете да използвате във вашата основна дейност.

Организирането на групажни превози с Фламинго Шипинг е инвестиция. Ние покриваме всички видове превоз и поемаме цялата комплексност по отношение на транспортирането на стоката.  Изключително богатото ни портфолио от услуги е следствие на постепенен растеж и натрупване на опит. Всяка една услуга в нашето портфолио е следствие на повишено търсене от страна на клиенти, а не поставена „за пълнеж“. Доверен партньор на много фирми и производители, ние сме спечелили перфектния си имидж както пред бизнеса, така и пред институциите. Независимо дали наши или извън пределите на България.
Ето защо предлагаме дори транспортиране на опасни товари.

Добрият бизнес партньор ви помага да бъдете по-добри във вашата дейност. Доверете ни се при организирането на групажни превози и фокусирайте цялата си енергия върху основния си бизнес.

Фламинго шипинг