Приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер направи първи коментар за представянето на българския тенисист след спечелването на титлата от финалите на АТП в Лондон. След като вдигна трофея в английската столица Димитров благодари на близките си, а певицата беше една от първите споменати, заедно с родителите му Мария и Димитър.

"Това е прекрасен период за него, след като спечели финалите на АТП. Благословена съм, че бяхме на едно и също място по едно и също време. Той (Григор Димитров) е прекрасен", каза певицата пред Evening Standard.

Тя също беше в Лондон, но покрай ангажиментите си като жури в музикалното риалити X-Factor нямаше как да присъства в зала "О2 арена". "Тя не беше тук, но играе сериозна роля за моите успехи", каза Димитров след спечелването на трофея.

"Не очаквах това (споменаването пред публиката в Лондон), но винаги съм му много благодарна", добави Шерцингер.

Тя също намери начин да отбележи успеха на тенисиста, като по време на рекламите в концерта на X-Factor призова зрителите в залата да извикат: "Поздравления, Григор Димитров".

Димитров и Шерцингер са заедно от две години, а в началото на 2017 г. певицата придружаваше българина на турнира в София, който той спечели.

Дневник