Цветна и уютна обстановка, ароматно австрийско кафе, маркови питиета, свежи напитки, приготвени по оригинални рецепти, добър стандарт в обслужването! Това са само част от предимствата, с които се отличава най-новото заведение в Шумен – кафе-бар FREESTYLE.

Четвърто за страната, FREESTYLE – Шумен обещава да спечели шуменци, благодарение на всичко това, което вече се превърна в запазена марка на българския бранд кафенета FREESTYLE. А те се отличават преди всичко с интересния си интериорен дизайн – мебели, направени чрез имитация на палети и изпълнени в цветове, които създават слънчево настроение. В тази цветна обстановка шуменци ще могат да изпият своето ароматно австрийско кафе с марката Julius Mеinl, поднесено по неустоим и оригинален начин. Също така съгражданите могат да се насладят на плодовия вкус на чаша здравословно смути, приготвено по изпитана рецепта. Освен това, в менюто на заведението присъстват богат асортимент от топли и студени безалкохолни напитки, разнообразие от фрешове, лимонади и чайове.

А освен своята дневна доза FREESTYLE кафе, чай или фреш, шуменци вече ще имат възможност да разнообразят и нощния си живот, защото всеки петък и събота в заведението музиката ще подбира диджей. Кафе-бар FREЕSTYLE е подходящо място, където да разпуснеш с приятели или да стартираш вечерта преди дискотека. Предстоящи събития и промоции ще бъдат обявявани на  фейсбук страницата на FREESTYLE. И за нощния живот на шуменци, в менюто на заведението са включени предложения от качествени питиета на наложили се на пазара брандове.

Всяка една от напитките на FREESTYLE, независимо в коя част на денонощието се сервира, се приготвя по оригинална рецепта, като за целта персоналът е преминал през FREESTYLE – обучение.

Създателите на бранда – трима младежи от Русе - са старателни в подбора на персонал, като уточняват, че сред всички плюсове на заведенията FREESTYLE, много важно е качеството на обслужване, което зависи до голяма степен от контрола на собствениците, които също преминават през обучителен процес. Също така много важна е хигиената, разнообразието в менюто и добрите цени, съобразени със стандарта на живот в съответния град. 

От собствениците на марката: „Ние предоставяме оперативен наръчник на собствениците на съответното заведение – това е нашето тествано и работещо ноу-хау, което те следва да приложат, за да запазят качеството на заведението в добро здраве и дълголетие.“.

FREESTYLE кафенета вече се радват на изключителен успех в родния им град Русе (две на брой) и едно в Ботевград. Предстои отварянето на още заведения на бранда в страната, а също така интерес за собствениците е европейския пазар.

Създайте си свежо настроение в кафе-бар FREESTYLE още днес! Заведението се намира на ул. „Стилиян Чилингиров“ № 4 (бившия Jeans Club).
www.freestylecafe.eu
Фейсбук страница на FREESTYLE

Рекламна публикация