Облекла за ски феновете са подредили вече в шуменския магазин за велосипеди, спорт и туризъм Rider's Store. Мъжки и дамски якета и панталони, както и термо бельо могат да намерят там любителите на зимния спорт, като собствениците на Rider's Store са заложили на една от най-големите марки в бранша - финландската Ice Peak.

Ски облеклата Ice Peak са създадени от специална дишаща материя, която оптимално прилепва по тялото и се разтяга на лактите. Сред предимствата им е още: специално водонепропускливо WR-покритие, светлоотразителни ленти, пришивка от вътрешната страна на якетата, която предпазва от влизане на сняг и много други.

„Идеята ни при избора на марка беше да предложим на шуменци качествени облекла за ски сезона, така че да не се налага да пътуват до по-големите градове, за да ги търсят там. Разбира се, отново се постарахме да намерим оптималния баланс между цена и качество“, обясняват собствениците на магазина

За всички предимства на ски облеклата може да се убедите на място – в най-големият магазин за велосипеди, спорт и туризъм в Шумен - Rider's Store. Той вече една година предлага на шуменци качествени велосипеди и спортни стоки.  Освен колелета на БГ-марките SPRINT, RAM, Shockblaze и BYOX, там можете да намерите разнообразие от вело аксесоари и компоненти; ролкови кънки; тротинетки; ролери; ховърбод скутери; плувни очила и шапки Speedo, топки за баскетбол, футбол, волейбол; хилки и топчета за тенис на маса и други. Към предимствата му се причисляват и предлаганият сервиз и консултантски услуги от специалисти.

Rider's Stоre! Адрес: пл. „Освобождение“ 18, за информация - тел: 0888 401 700 или фейсбук страницата на магазина.

Рекламна публикация