Шуменската строителна компания ЖСП СТИЛ разширява своята дейност и набира нови служители за администрацията и за работа в строителството. Работни места ще бъдат разкрити в градовете Шумен и София.

Строителната компания ще разчита на професионалисти в бранша за работа в административната дейност - строителни инженери, счетоводители и офис асистенти.

За своите нови обекти фирма ЖСП СТИЛ ще наеме още работници в строителството, сред които зидари, кофражисти, арматуристи, бояджии, работници за полагане на топлоизолация.

С 25-годишния си опит, компанията е доказала  своята коректност и отговорно отношение към работниците и служителите си, като им осигурява:

- добро заплащане;
- различни по вид социални и материални придобивки;
- обучение и допълнителна квалификация;
- възможност за професионално развитие;
- отлична работна атмосфера;

Всички нови позиции са публикувани на сайта на фирмата: http://jspstil.com/bg/careers

Строителната компания ЖСП СТИЛ е създадена през 1991 година със седалище в Шумен. Дейността на дружеството включва високо, хидротехническо, промишлено, реставрационно и подземно строителство, както и благоустройствена инфраструктура. От 2001 година шуменската фирма разширява дейността си и извън границите на България със свои обекти в Германия. От 2015 г. открива и свой клон в София.

Компанията изпълнява обекти със собствени инвестиции и със средства от спечелени европейски проекти.

Фирмата е сертифицирана за качество, съгласно изискванията на ISO 9001 и за безопасност при работа в съответствие с изискванията на OHSAS 18001. Притежава и сертификат за системи за управление на околна среда, съгласно ISO 14001.

Платена публикация