Между 50 и 90 лева ще струват билетите за първия двубой между "Лудогорец" и "Милан" от 1/16-финалите на Лига Европа. Българският шампион посреща седемкратния европейски първенец на 15 февруари в Разград. Реваншът в Италия е седмица по-късно.

На 18 януари в тренировъчния комплекс на "Лудогорец" започва продажбата на билети за притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете. Тя ще продължи до 20 януари. Допълнително ще бъдат обявени датите и местата за свободна продажба, заявиха от клуба.

Билетите за мача на "Лудогорец арена" са в три ценови категории. Най-евтините пропуски са за трибуна "Моци". По 90 лева струват билетите за централната трибуна и блокове 3 и 4 в сектор "В". В сектор "А1" и блокове 1, 2, 5 и 6 на сектор "В" ще се влиза срещу 75 лева.

От "Лудогорец" заявиха, че ще има строг пропускателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер. В него освен имената на посетителя и неговото място на стадиона ще бъдат упоменати всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

"Ръководството на клуба уведомява всички посетители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност. Лицата, чиито имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. "Лудогорец" ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер, в случай че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача", обясниха от клуба.

Дневник