Членът на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Кирил Домусчиев обяви пълна подкрепа за Борислав Михайлов в предстоящите президентски избори във федерацията. След заседанието на изпълкома на БФС собственикът на "Лудогорец" обяви, че настоящият президент "е човекът".

"Няма дори какво да го коментирам. За мен Борислав Михайлов е човекът. Съмнявам се, че някой нормален и трезвомислещ човек няма да го подкрепи", каза Домусчиев пред Канал 3.

Той е поредният член на изпълкома на БФС, който застава зад Михайлов. По-рано това направи президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов. "Лудогорец" и белите са два от клубовете, които подкрепят бившия национален вратар. Неговата кандидатурата му беше издигната от "Левски", който няма представител в изпълнителния комитет.

Домусчев коментира и темата с изтичащите договори на част от основните играчи на тима си като Светослав Дяков и Клаудиу Кешеру. "Който иска да подписва и да преподписва с "Лудогорец". Ние сме дали нашите условия на всички, на които им изтичат договорите. Който иска остава, който иска си тръгва, клубът е направил всичко възможно да задържи тези играчи", каза той.

Собственикът на шампионите загатна, че селекция ще се прави, ако някой от сегашните играчи си тръгне. Домусчиев очаква с оптимизъм предстоящите мачове с "Милан" от 1/16-финалите на Лига Европа.

"Милан" със сигурност ще влезе във форма с тези играчи и звезди, които има. Мисля, че ще станат интересни мачове и дай боже ние да победим", завърши той.

Дневник