Специализираната в проектирането и изграждането на напоителни системи фирма „Аква Системс“ откри своя новоизграден Агроцентър AQUA SYSTEMS в Шумен днес. На събитието присъстваха областните управители на Шумен и Разград проф. Стефан Желев и Гюнай Хюсмен, зам.-областният управител Петко Шаренков, много партньори и приятели на създателите на центъра.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Димитър, а лентата прерязаха собствениците на компанията Марин и Рени Калневи.

„Всичко това ние дължим на клиентите си, които ни се довериха. Те са тези, които ни помогнаха да израстнем и постигнатите от тях успехи ни мотивираха да ставаме все по-добри“, каза Марин Калнев. Той обясни, че фирмата инвестира в своите кадри, за да могат клиентите на центъра да бъдат професионално консултирани при избора на семена, водоразтворими торове и системи за напояване. „Стараем се да даваме цялостни решения за вашето стопанство. Ръководим се от принципа, че индивидуалният подход към всеки клиент е ключът към успешните и дългосрочни взаимоотношения“, каза още Калнев.

Агроцентър AQUA SYSTEMS се намира на бул.  „Мадара“ 1 и наследява функциониращия вече 7 години магазин на фирмата в Шумен. В търговската част на центъра се предлагат маркучи за капково напояване, поливни системи, водоразтворими торове, градинска техника и инвентар, семена, както и тръбно-ролкови машини за поливане на зърнено-житни култури, люцерна и култури, изискващи висока въздушна влажност. Освен това клиентите на агроцентъра могат да се възползват от всички дейности, които предлага фирма „Аква Системс“: проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на капково напояване и подземни поливни системи.

Фирмата изготвя проекти за капково напояване на трайни насаждения и зеленчукови култури. Освен с частни инвестиции, тя работи и с актуалните програми по европейските фондове. Независимо дали става въпрос за 5, 50 или 5000 дка, специалистите на „Аква Системс“ биха изготвили и окомплектовали необходимите документи за кандидатстване.

"Аква Системс“ е лидер в проектирането и изграждането на подземни поливни системи, а техен партньор е един от водещите производители на специализирани продукти за автоматизирани поливни системи Huter Industries.

“Аква Системс” ЕООД стартира своята дейност от 2001 г. със седалище в град Пловдив, като има търговски обекти в градовете Пловдив, Сливен и Шумен. Тя  разполага с голям екип от специалисти, готови в срок и качествено да изготвят и изпълнят проектите на своите клиенти. Освен това "Аква Системс" предлага пълно сервизно обслужване и ремонти на поливните системи, независимо дали са изготвени от техния екип или от други компании.  За своите продукти, които предлага фирмата разчита на партньори от водещи компании в бранша от страни като Германия, Италия, Гърция, Франция, Швейцария, Испания.

Агроцентър AQUA SYSTEMS
бул. “Мадара” 1
тел: 0885 560 447
www.aquasys-bg.com


Рекламна публикация