Лятото в Шумен вече няма да е същото, защото градът си има Barbarossa Beach Club! Първото по рода си заведение в Шумен отваря своята бийч зона, включваща три инфинити басейна, на 1 юни. Много забавления, страхотни партита на открито, съчетани с летни изкушаващи напитки, очакват шуменци и гостите на града през цялото лято.

Този петък, на първи юни започва плажният сезон в Шумен с Barbarossa Beach Club, като в деня на откриването входът ще бъде свободен. Ще можете да се погрижите за своя тен и да се потопите в невероятните инфинити басейни, най-големият от които е с полу олимпийски размери: 25х15 м и пет коридора за плуване. Незабравими аква забавления обещава и вторият по големина басейн с размери 15х10 м, който разполага с две джакузита. Разбира се, за децата също е помислено. Третият басейн е за тях и е с размери 6х4 м, като освен игри във водата, заведението е подготвило за малчуганите и супер детски кът – с много играчки и различни уреди за игра. Малките посетители ще могат да поиграят и в пясъка, докато техните родители се пекат на шезлонга, защото Barbarossa Beach Club разполага с плажна пясъчна ивица, дълга около 200 м.

Купонът също ще е на ниво, тъй като атрактивното шуменско заведение е замислило много парти изненади под открито небе с ди джеи и гост изпълнители. Петъчните вечери и неделните дни ви очакват щури плажни партита на определена тема – хаус, черно или БГ. Каква ще е темата на купона всяка седмица може да следите във фейсбук страницата на Barbarossa Beach Club, като още от сега е ясно – на 24 юни да застанат зад пулта на Barbarossa са поканени петима ди джеи, които от обяд до вечерта се очаква да направят незабравимо неделно парти.

И към всички тези летни  Barbarossa предложения, може да добавите и вкуса на доброто питие, защото външният бар на заведението ще предложи разнообразие от неустоими летни напитки и коктейли.

За да се потопите в уникалните инфинити басейни, цената за възрастни е 8 лв. през седмицата и 10 лв. през уикенда, а за деца от 6 до 12 г. - 6 лв. през седмицата и 8 лв. през уикенда. За малчуганите до 6 г. входът е свободен. В цената са включени използването на шезлонги, барбарони и чадъри (до изчерпване на количествата).

Екипът на Barbarossa Beach Club ви очаква за един незабравим летен сезон в Шумен!

Barbarossa Beach Club: на брега на шуменското езеро, местност Гламя1.
За контакти и резервации: тел. 0882 100 400.
Фейсбук страница на Barbarossa Beach Club

Рекламна публикация