45-годишна жена от Каолиново е с опасност за живота след нанесен побой. Извършителят е младеж от същия град, съобщиха от пресцентъра на полицията.

В петък 18-годишният И.И. и майка му отишли  на гости на свои близки в село Лятно. Там била и 45-годишната Е.Р. Жената пийнала повечко и в един момент обвинила присъстващите, че са й откраднали телефона. Устройството било бързо намерено на двора, а домакините решили да изгонят гостенката. Тя обаче не си тръгнала и останала на двора.

Около 23,00 часа И.И., също вече пийнал порядъчно, се изнервил от факта, че Е.Р. е още там, излязъл и й нанесъл удари с юмрук в главата. Когато паднала на земята, продължил да я рита.

Извикана била линейка, която откарала пострадалата в шуменската болница. Там установили, че е със счупен череп и има пряка опасност за живота й. Медиците я поставили в медикаментозна кома.

18-годишният И.И. бил отведен в полицията. Установило се, че същият има висящо досъдебно производство за подобно деяние. През ноември миналата година той пребил мъж от Каолиново и му счупил 6 ребра.  

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129 ал. 1 от Наказателния кодекс, уточниха от полицията.

ШУМ.БГ