Два дни демонстрация на инструменти и консумативи с марката RAIDER организират тази седмица в ТЕХНИЧЕСКИ МАРКЕТ КРИС 06. Само на 13 и 14 юли представители на бранда ще демонстрират пред клиентите на магазина машини на българската марка, позната и утвърдена на пазара от близо 20 години.

Всеки присъстващ ще може да тества инструментите на RAIDER, да получи пълна информация за продуктите и да ги закупи на специални по-ниски цени. Към покупката ще получи и подарък.

„Правим тези два дни, тъй като опитът ни показа, че дните на демонстрация са изключително полезни за нашите клиенти. Каним всеки, който има интерес, в петък и в събота, от 8 до 17 ч. в ТЕХНИЧЕСКИ МАРКЕТ КРИС 06, каза управителят на магазина.

Българската марка майсторски инструменти RAIDER предлага разнообразие от машини, които покриват целия диапазон от дейности, като строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника.

Всеки, който желае да се запознае отблизо с продуктите на марката или вече ги познава, но желае да ги закупи на по-добри цени и да получи подарък към тях, може да се възползва от специалните дни на RAIDER - 13 и 14 юли (петък и събота), от 8 до 17 ч., в технически маркет КРИС 06 – ул. „Индустриална“, до бившата мелница „Съгласие“.

Рекламна публикация