Нов офис в централната част на гр. Шумен откри днес официално телекомуникационният оператор НЕТУОРКС БЪЛГАРИЯ. Обектът се намира на бул. „Славянски“ 62, като адресът е избран с цел улеснение на настоящи и бъдещи клиенти на компанията.

Това е третият офис на телекомуникационната фирма в Шумен, след този в Сити Център (на бул. „Велики Преслав 28) и този в кв. „Боян Българанов“ (на ул. „Генерал Драгомиров“ 18).

И там всички шуменци ще могат да платят сметката си към НЕТУОРКС и да получат точна информация за всички настоящи услуги и промоции на фирмата в града.

НЕТУОРКС е ново поколение телекомуникационен оператор, който притежава изградена персонална мрежа, тип FTTNB. Компанията предлага на клиентите си гарантирано висок клас услуги като интернет, цифрова, HD и 4К телевизия и др.

Основана през 2000 година от млад екип студенти на русенския университет „Ангел Кънчев“, днес НЕТУОРКС е с водещи позиции на регионалния пазар при доставчиците на цифрова телевизия и интернет услуги на домакинства и фирми в Североизточна България, като навлиза успешно и в София и региона.
В Шумен компанията оперира от 2013 година и с всяка година увеличава своите абонати - както домакинства, така и бизнес клиенти.

Рекламна публикация