Четири месеца след като отвори врати най-новата дентална клиника в гр. Шумен – SMILE Dental Clinic – към модерната й професионална апаратура, вече се причисли и най-ново поколение дентален лазер. Това е лазер за твърди и меки тъкани LiteTouch, проектиран и произведен от Syneron Dental Lasers. Благодарение на изключително иновативна му технология, с него могат да се извършват всички познати манипулации във всички сфери на ежедневната дентална практика и то с изключителна лекота – бързо, безболезнено и с много кратък възстановителен период.

Лазерът е с най-висока степен на удовлетвореност при пациентите, тъй като при работата  с него се редуцира използването на упойка, няма кървене, не се наблюдават белези или подуване, както и постоперативна свръхчувствителност.

Поради липсата на болка при извършването на манипулации, поради липсата на шум и вибрации и безконтактния си начин на терапия, лазерът е предпочитан метод за лечение на деца.

Специалистите на Дентална клиника SMILE вече са преминали обучение за работа с него.

За неговите предимства, за видовете манипулации, които се извършват с него и за всичко, което е важно да знае пациентът за лазера, разговаряме с д-р Пламен Бързашки – един от най-добрите специалисти в страната в областта на имплантологията, пародонталната хирургия и естетическите възстановявания. Въпреки че работи предимно в София, пациентите на дентална клиника SMILE също ще могат да разчитат на неговите умения тук в Шумен, тъй като няколко пъти месечно, д-р Бързашки ще обслужва и пациентите на шуменската клиника.

Вижте разговора с д-р Бързашки във вразка с дентален лазер LiteTouch във видеото:

SMILE Dental Clinic
гр. Шумен, ул. Васил Друмев 21А
тел: 054/99 20 17
089 875 7220
www.smiledentalclinicbg.com
Фейсбук страница на клиниката
 

 Рекламна публикация