На музика на живо ще могат да се насладят гостите на новия ресторант  Dantte`s от тази седмица. Всеки петък и събота дует от двама опитни музиканти ще се грижи за доброто настроение в заведението.

„Хората обичат музика на живо. Смятаме, че присъствието на музикантите е един от начините да покажем уважение към нашите гости. Музиката ще бъде разнообразна, според желанията им, а силата на звука ще бъде съобразена с това, че заведението е преди всичко за хранене“, обясниха от Dantte`s.

Новият ресторант, който отвори врати преди около месец с категорична заявка за качествено обслужване и добра кухня,  вече се радва на изключителен интерес от шуменци и гостите на града. Това е причината и вторият етаж на заведението също бъде освежен и вече да посреща първите си гости.

Всички, които искат да се поглезят с летните изкушения в менюто на ресторанта, все още могат да го направят, като от там съветват да побързате, защото вече се обмисля менюто за предстоящия сезон.

Припомняме, че ресторант Dantte`s отвори врати на мястото на бившия Ирлански клуб, като освен вкусните ястия, сред плюсовете на заведението са обедното меню, детският кът и от тази седмица - музиката на живо.

За повече информация и резервации: 0886 756 888
Фейсбук страница на ресторанта
гр. Шумен, бул. Симеон Велики № 67 А 

Рекламна публикация