Живеете далеч от хубав супермаркет и губите време в трафика?

Затруднявате се с пренасянето на тежки торби до дома?

Искате повече свободно време за Вас и Вашето семейство?


Вече има бързо и лесно решение!

Супермаркети BulMag вярваме, че ежедневното пазаруване трябва да е безпроблемно и комфортно преживяване. Какво по-лесно и приятно от пазаруване в удобството на дома.

Ето защо развихме BulMag.org, за да предложим достъпно и практично решение, което ще Ви спести много време. Имате възможност да разглеждате над 20 000 продукта онлайн, спокойно и лесно да направите своята поръчка и да изберете най-удобното за Вас време, в което да я получите. Ние Ви предлагаме бърза доставка до вратата на Вашия дом, вила, офис или работа.

Дайте ни възможност да спестим време за Вас, което да споделите с любимите хора или да релаксирате след дългия работен ден!

Разберете повече тук

bulmag2

Доставка на свежи хранителни продукти

Мнозина от Вас вероятно се притесняват от онлайн пазаруването и си задават редица въпроси относно качеството на продуктите, които ще получат, времето за доставка или цената на услугата. За всички тях ние имаме точни отговори.

Верига супермаркети BulMag имат 23 години опит в осигуряването на качествени хранителни и нехранителни стоки до краен клиент. Всяка година обслужваме над 10 милиона клиенти.

Насладете се на възможността спокойно и в удобно за Вас време да подберете необходимите продукти, да разгледате седмичните ни промоционални предложения и така да планирате седмичните си покупки. Цените в нашия онлайн магазин са същите, както и в останалите ни магазини. За да сте сигурни, че поръчката Ви е приета успешно, на посочения имейл ние ще Ви изпратим потвърждение и допълнителна информация за поръчката, както и очакваните дата и час на доставка.

Продуктите от Вашата поръчка се подготвят непосредствено преди времето, което сте посочили за доставка. Нашите служители внимателно подбират всички Ваши продукти, така че те да бъдат наистина пресни, свежи и качествени. Дори да имате специални изисквания към някои от стоките, ние ще се съобразим с Вашите желания.

Виж как работи BulMag доставка

bulmag3

Вие определяте кога искате да получите своята поръчка като изберете най-удобното за Вас време. Ние предлагаме бърза доставка до вратата на Вашия дом, вила, офис или работно място. Извършваме доставки всеки ден от 09:00 до 20:00 ч. И за да Ви бъдем максимално полезни можем да доставим Вашите продукти експресно, в рамките на 1 час.

Притеснявате се, че торбите Ви са тежки и обемисти, а има много стъпала за изкачване, асансьорът Ви не работи или сте трудно подвижни? Това е наша грижа. Служителите ни са любезни и учтиви, и с усмивка ще качат тежките торби до вратата вместо Вас.

При всяка доставка ние Ви даваме възможност да проверите, че продуктите са точно тези, които сте си поръчали. Ако някои стоки не са в изрядно състояние, Ваше право е да откажете поръчката. Дори впоследствие да решите, че някой закупен продукт не Ви харесва, може да го върнете или смените във всеки магазин BulMag, стига целостта на опаковката да не е нарушена.

Плащането е при доставка в брой, с карта или ваучери. Скоро ще е възможно и плащане онлайн по време на поръчката. Ползвайки лоялната ни карта трупате премии, с които можете да пазарувате в супермаркети BulMag!