Ново зареждане на бебешки и детски дрешки ви очаква в магазините БАМ-БАМ в Шумен. Облечете мъничето си за новия сезон със страхотни бодита, гащеризони, якета и какво ли още не. Пазарувайте от разнообразието от храни, млека, аксесоари и памперси и ще може да участвате в ежемесечната томбола на търговските обекти. В началото на всеки месец трима от вас ще получат ваучер на определена стойност, с който ще може да напазаруват още от стоките на БАМ-БАМ.

Магазини БАМ-БАМ предлагат дрешки за бебета и деца до 5-годишна възраст на английски марки, сред които Minoti, Babaluna, George, както и на български и турски доказали се на пазара брандове. Освен да облечете малчо с качествени продукти на добра цена, от магазини БАМ-БАМ може да избирате от разнообразие от пюрета и млека с марките HIPP, BEBIVITA, GANCHEV, NAN, FRISOLAC, LACTANA и други, както и памперси на Pampers, Pufies, Ganchev, Mamia и още много. В БАМ-БАМ ще може да намерите също различни аксесоари и играчки; козметика и перилни препарати.

За да се отблагодарят на своите клиенти, всеки месец екипът на магазина дава ваучери за пазаруване на определена стойност на избрани чрез томбола трима клиенти. Освен това издава и карти за намаления на пюрета, млека и памперси на всички марки в магазина.

А за да е още по-приятно и спокойно пазаруването за родителите, магазин БАМ-БАМ срещу Градската градина разполага с детски кът, в който малките юначета и принцеси да се забавляват.

Магазините БАМ-БАМ в Шумен са два и се намират:

  • на бул. „Плиска“ № 8 (над аптека „Марешки“, срещу Градската градина)
  • на ул. „Хан Омуртаг“ № 5 (под магазин „Боримес“)

Можете да разгледате и страниците им:

А също така имате опцията да поръчате онлайн избрани от вас продукти. Доставка може да бъде извършена в цялата страна чрез Еконт.
Телефон за повече информация: 089 875 4836

Рекламна публикация