Най-бързо развиващата се българска компания, специализирана в сферата на човешките ресурси - „Изи Консулт“ откри официално своя офис в Шумен днес. Той е пети за страната и се намира на бул. „Симеон Велики“ 46 Г. На събитието присъства част от мениджърския екип на фирмата, както и партньори на компанията.  

„Благодаря на всички, че сте тук. Основният фокус за нас през годините винаги сте били вие – нашите клиенти, като в процеса на своята работа се стремим да намерим вариант, в който да се преборим с проблемите, свързани с намирането на кадри. Вярваме, че разполагаме с екип от хора, които истински разбират бизнеса и нуждите на нашите клиенти; могат да отговорят на особеностите на пазара и да приложат индивидуален подход в намирането на персонал“, каза Йордан Гинев, главен оперативен директор в Изи Консулт. Той обясни, че откриването на офис в Шумен е естествена стъпка за компанията, тъй като през последните години фирмата е разширила портфолиото си от клиенти в региона.

По негови думи това е важна стъпка за оптимизиране на комуникацията с клиентите и кандидатите на Изи Консулт. „За нас е важно да сме близо до хората и да отговаряме на техните нужди. Точно за това дори при избора на местоположение на новия офис се водехме от желанието достъпът до него да бъде удобен и лесен“, допълва Гинев.

Една от основните дейности на компанията е търсенето на специалисти от различни области. Експертите на фирмата са профилирани в оценяване на кадри в няколко основни направления: мениджъри, експерти и среден мениджмънт, специалисти, служители за производствени бази и вериги магазини, професионалисти, владеещи чужди езици и IT кадри.

За периода от 2004 година до момента Изи Консулт непрекъснато разширява услугите си, които включват администриране и управление на кадри, включително на специалисти на временна заетост.

„Oчaĸвaмe дa зaпaзим тeмпoвeтe нa pacтeж и новият офис е доказателство за сериозните ни планове да развиваме българския пазар, който се оформя като център за много глобални функции“, коментира Йордан Гинев.

Фирмата разполага с богата мрежа от специалисти от повечето сектори на икономиката, с различни квалификации, езикови умения и националности. Освен това компанията притежава още два офиса в Германия и Сърбия.


Изи Консулт-Шумен: бул. „Симеон Велики“ 46 Г
www.easyconsultbg.com