Димитър Бербатов обяви, че първата му автобиография е готова и ще излезе от печат на 10 ноември. Бившият нападател на "Тотнъм" и "Манчестър юнайтед" и рекордьор по голове за националния тим на България разказва от първо лице за близо 20-годишната си кариера.

Книгата е озаглавена "По моя начин" и излиза на български език, като се издава от "Сиела". Бербатов разкри, че по-късно ще има и издание на английски.

"Готова е! Книгата, която отдавна чакате, в книжарниците на издателя "Сиела" - моята първа и единствена автобиография, ще бъде налична от 10 ноември, ако предварителните поръчки не са я изчерпали", написа Бербатов в своите страници в социалните мрежи.

Нападателят още не е обявил официално края на своята кариера. Той е без отбор от началото на 2018 г., когато напусна индийския "Керала бластърс". В местната Суперлига Бербатов вкара един гол в девет мача. Преди това игра за гръцкия ПАОК между 2015 и 2016 г., но след напускането му беше без отбор близо година.

Наскоро Бербатов обясни, че чака добро предложение от чужбина, но ако не получи такова, може да сложи край на кариерата си.

dnevnik.bg