С много награди и големи отстъпки ще зарадва своите клиенти екипът на „Мода Мол“ в Шумен, по случай 5-ия рожден ден на магазина. В деня на седмичното му зареждане, през целия 26-ти октомври всеки, посетил магазина, ще може да се включи в празника и да получи от страхотните награди, сред които големи отстъпки, парче торта с подарък аксесоар или дреха, щастливи часове (Happy hours) с процентно намаление, участие в томбола за безплатни маратонки и какво ли още не!

Празникът ще стартира в 9 часа сутринта и ще приключи докато има желаещи да пазаруват.

Търговският обект с марката МОДА МОЛ отваря врати преди 5 години в Сити център – Шумен като наследник на тогавашния магазин „Маниа“ в града. МОДА МОЛ е част от бързо развиващата се верига в сферата на търговията с дрехи second hand  „Mpulse“, които предлагат на своите клиенти качествени и разнообразни стоки на изгодни цени, с атрактивни промоции и в модерна и приятна атмосфера за пазаруване.

МОДА МОЛ е един от 16-те обекта в мрежата на Мpulse, 2 от които се намират извън страната – в Румъния (Букурещ). Останалите магазини от веригата са позиционирани в големите градове на България - София, Варна, Плевен, Стара Загора, Благоевград, Перник, Добрич, Русе и Търговище. 

Магазин МОДА МОЛ: гр. Шумен, бул. „Велики Преслав“ 24 – в Сити център
Фейсбук страница на МОДА МОЛ.

Рекламна статия