Изключителна услуга на добра цена предлага шуменската фирма за интериорен и продуктов дизайн OPTIMAL DESIGN. С цел да улесни практичните хора, на които им предстои цялостен ремонт на жилището или офиса и да им спести много главоболия и средства, специалистите от студиото предлагат изготвяне на практичен интериорен дизайн. Той включва 3D визуализация на жилището; чертежи и спецификация; таблица с необходимите разходи.

„Това, което ни накара да предложим точно тази услуга се основава на опита, който имам през годините и проблемите, които идват при един цялостен ремонт и смяна на обзавеждане. Много често и клиенти, и дизайнери, и мебелисти се сблъскват с проблеми, за които не са и предполагали. В последствие крайният резултат е незадоволителен, а разходите са надхвърлили предварително планираните. Това, което предлагаме ние е комплексна услуга на много добра цена, с помощта на която предварителното планиране и контролът над реализацията са лесни и ясни. Целта ни е да помогнем на нашите клиенти да изградят своя дом по свой вкус и без излишни разходи“, обясни управителят на фирмата Константин Желев.

Услугата, която предлага той и неговият екип започва със заснемане на подове и стени,  оценка състоянието на ВиК и ел. инсталации  и стабилността на подовите покрития. Преминава се през етап на проектиране и 3D визуализация на жилището, при което се дават насоки за цветове на паркети, гранитогрес, бои, тапети... Преминава се към изготвяне на чертежи и бюджет, на база на които се подготвят технологични карти за всеки етап от ремонтните дейности. Това включва ел. и ВиК инсталации, схеми с размери и уточняващи детайли по позициониране на мебели и декорации.

„Може би най-важният елемент е бюджетът. На база информацията от дизайна и проектирането се прави калкулатор, с който клиентите да следят разходите си и да могат да подготвят предварителен бюджет. По този начин изненадите в преразход на средства се свеждат до минимум. На база на този бюджет, клиентите могат да поискат оферта от различни мебелни и строителни фирми и да са спокойни при реализацията на целия проект“, обясни още Константин Желев.

Него и екипът на OPTIMAL DESIGN може да намерите на ул. „Васил Левски“ № 6.
За повече информация: тел. +359(0)88 814 8428 или на www.optimaldesign.bg.

Рекламна публикация