Стотици шуменци посетиха МОДА МОЛ днес – на петия рождения ден на магазина и празнуваха заедно с екипа на търговския обект, като се възползваха от големите намаления и неограничения брой изненади.

Поради многото желаещи да пазаруват и по случай празника, днес в деня на зареждането на магазина, към края на деня имаше и още едно – допълнително зареждане. Балони с късмети, подаръци с аксесоари и дрехи за първите 99 клиенти, щастливи часове, нощно пазаруване с 30 % намаление и още куп изненади очакваха посетителите по случай празника.

А един щастливец, изтеглен чрез томбола, се сдоби с чисто нов чифт безплатни маратонки по негов избор. Късметлията се оказа редовният клиент Силвия Иванова. Нейното име бе изтеглено от деветгодишната Тинеса Якуб, която също получи подарък.

„Благодарим на нашите клиенти, голяма част от които са вече наши приятели, че не само на този ден са с нас, а през всичките години до сега. Защото това, което сме, го дължим на тях. Оттук нататък продължаваме напред отново заедно. И занапред ще се стараем да предлагаме хубави дрехи и обувки и атрактивни промоции за нашите клиенти“, каза управителят на магазина Десислава Илиева.

Тя обясни, че още от утре всички, които са изпуснали празника днес, могат да се възползват от интересни предложения. А през цялата следваща седмица очаквайте 20 % намаление в зала Премиум. На 2.11. пък - изцяло ново зареждане

Магазин МОДА МОЛ: гр. Шумен, бул. „Велики Преслав“ 24 – в Сити център
Фейсбук страница на МОДА МОЛ.

Рекламна публикация