Предпремиера на 1000 топ находки, ново зареждане на якетаBlack Friday,... това са само част от страхотните предложения, които очакват шуменци в магазин МАНИЯ през м. ноември.

МАНИЯ, която се завърна в Шумен тази пролет, но с нова визия и на ново място (в бившия магазин Детски свят) отваря широко торбата с изненадите и кани шуменци на предпремиера на 1000 топ находки от новото си зарежданe. Предпремиера е най-новото събитие в търговския обект и ще се провежда всеки четвъртък от 17 ч., като стартира още тази седмица - на 8.11.  Всеки клиент, купил от находките на Предпремиера, ще може да се възползва от 30 % отстъпка при пазаруване на следващия ден, когато е основното зареждане в магазина. Припомняме, че всеки петък, от 9 ч. в магазин МАНИЯ може да пазарувате от изцяло ново зареждане на страхотни предложения качествени маркови дрехи втора употреба.

Наред със стандартните промоции и новите попълнения от модни находки, в петъчния ден на 16-ти ноември пък ви очаква допълнително зареждане на якета, като всяко второ яке ще бъде на половин цена. А следващия петък, на 23 ноември, предстои истински черен петък, когато цените в МАНИЯ ще бъдат смъкнати с 50%. Възползвайте се като направите своя празничен шопинг или просто се презаредите с модни трофеи за зимния сезон.

Припомняме, че МАНИЯ се завърна успешно в Шумен през март тази година, за да предложи отново на шуменци добре подбрани, запазени, качествени маркови дрехи втора употреба на достъпни цени. МАНИЯ Шумен е част от едноименната верига магазини, която вече 22 години е позната на българския пазар с магазини в над 20 града. 

Магазин МАНИЯ Шумен ви очаква на адрес: бул. „Славянски“ 16 (бившия магазин Детски свят).
Разберете повече на www.maniastores.bg 

Рекламна публикация