"Волов" записа девета загуба в първенството на североизточната Трета лига. Днес на ст. "П. Волов" шуменският тим бе победен с 5:0 от "Спартак" Варна в мач от 12-ия кръг на групата.

Юношите на "Волов" успяха да издържат на темпото на варненци едно полувреме и на почивката двата тима се оттеглиха при резултат 0:0.

Футболистите на "Спартак" решиха мача в своя полза в рамките на десетина минути през втората част. В 50-ата минута Ивайло Русев изненада защитата и вратаря на домакините с удар по тревата и се разписа за 1:0 за "Спартак". Пет минути по-късно отново Русев с удар от воле удвои преднината на варненци. В 57-ата минута след центриране от ъглов удар Александър Йовчев бе най-съобразителен и вкара за 3:0. Четвъртото попадение бе дело на Десислав Дяков, който вкара с глава. За 5:0 за "Спартак" се разписа Даниел Димитров, който изскочи сам срещу вратаря на "Волов".

В този мач дебют пред публиката на "Волов" направи Жозе Улрих. Той е от Франция, висок е 193 см и е на 23 г., играе като централен нападател. Жозе на два пъти днес успя да застраши вратата на "Спартак". Нападателят ще остане при шуменци поне до края на есенния полусезон.

ШУМ.БГ