Lavazza Coffee & Cocktails Club е новият проект на известния шуменски барман, носител на редица национални и международни награди, Павел Георгиев. Клубът се намира на мястото на досегашното кафене LAVAZZA, но в съвсем нов вид. Интериорът е изцяло преобразен в индустриален винтидж стил. Естествените материали дърво, желязо и камък, съчетани със свежи цветя и правилна подредба на масите, предразполага към уединение и създава усещане за уют и топлина – така, както обикновено се чувстваме и в своя собствен дом.

„Моята работа е моят живот, а барът винаги съм възприемал като мой дом, но не втори, а първи. За това се фокусирах върху точно този тип обстановка. Проектът е в главата ми от доста време и се радвам, че дойде моментът да го осъществя. Направих го с безрезервната подкрепа на моето семейство, за което изключително много им благодаря, казва Павката.

И докато за интериора на заведението се е допитал до специалисти, за менюто разчита преди всичко на себе си, защото за 20 години опит и редица спечелени състезания в областта на барманството, за него ще е малко да кажем, че знае какво точно прави, когато смесва различни вкусове, за да сътвори съвършената напитка. Въпреки това, за себе си той казва, че все още не е направил най-добрия си коктейл. „Все още работя върху него. Непрекъснато чета и опитвам нови и нови неща. Но ако е важно да знаете кой е най-добрият коктейл, той се казва „Още едно от същото“, разказва той.

Менюто на  Lavazza Coffee & Cocktails Club е съобразено с най-новите тенденции в миксирането на напитки. Може да опитате от различните предложения кафета и кафе коктейли с италиански съставки; прясно изцедени сокове; алкохолни и безалкохолни коктейли.

А всеки петък и събота вечер, и в празничните нощи Павката ви кани на купон в „своя дом“. Ди джей подбира най-добрата клубна музика, а за феновете на шотовете Lavazza Coffee & Cocktails Club се превръща в истински рай.

Там и през нощта, и през деня, от интериора до менюто и начина на поднасянето на напитките, бъдете сигурни – всеки един детайл е изпипан. А за това може да разчитате на опитния екип на Lavazza Coffee & Cocktails Club.

За да опитате от „Още едно от същото“ Lavazza Coffee & Cocktails Club ви очаква, на адрес: ул. „Цар Освободител“ 64 (бившето кафе LAVAZZA).
Телефон за връзка: 0896 64 24 97
Фейсбук страница на заведението.

Рекламна публикация