Таксбек Интернешънъл е международна компания, лидер на пазара в сферата на възстановяване на данъци за корпоративни клиенти. Фирмата е основана в Ирландия преди 22 години и работи в България от 17. Днес Таксбек Интернешънъл има повече от 1000 служители. Компанията предлага на своите бизнес клиенти глобални данъчни решения, консултации и финансов анализ, като управлява процесите по възстановяване на ДДС от началото до края.

Таксбек Интернешънъл в Шумен

Офисът на Таксбек Интернешънъл в Шумен наскоро отбеляза своята 5-та годишнина. От отварянето му до днес, офисът е утроил размерите си. Екипът специализира в бизнес комуникацията и отговаря на индивидуалните запитвания на клиентите. Работата е много динамична и предизвикателна, тъй като дава шанс на хората да общуват с международни корпоративни клиенти като Еlectrolux, IBM, Google.  Галина Стефанова, мениджърът на екипа, споделя, че:

„Таксбек Интернешънъл е перфектното място за хора, които искат да се развиват и учат всеки ден. Аз съм тук от създаването на фирмата и личният ми опит доказва, че именно служителите са ключовият фактор за успеха на една компания. Затова непрекъснато инвестираме в професионалното им развитие и ги подкрепяме. Нашият екип е едно семейство.“

Визия на компанията

В момента офисът продължава да расте и Таксбек Интернешънъл търси нови попълнения към своя екип. Мениджърите от компанията споделят, че уверените в своите знания хора, притежаващи амбиция и желание за учене, на практика най-добре успяват да се впишат в рамките на динамичната работна среда във фирмата. Компанията предлага безплатно обучение при започване на работа, по време на което всеки може да придобие конкретните  умения за длъжността. Предишен опит не е задължителен. Ключово е отличното владеене на чужд език – английски, немски, френски или испански език.

Предимствата на Таксбек Интернешънъл като работодател

Фирмата осигурява възможност за реализация в международния финансов сектор и кариерно развитие. Служителите се радват на позитивна работна атмосфера и отлични офис условия. Компанията предлага и множество придобивки – бонуси, допълнително здравно осигуряване, фирмени партита, тийм билдинги.  Не на последно място, Таксбек Интернешънъл печели 3-то място на националния конкурс „Работодател на годината“  2018 г. в направление „Най-добра програма за допълнителни придобивки“.

Таксбек Интернешънъл допълнително работи за скъсяването на дистанцията между образованието и реалната работна среда. Компанията организира безплатен кариерен семинар на тема „Моята кариера. Успешно начало“ в Шуменския университет на 14-ти ноември. Специалисти по подбор на персонал от компанията се срещнаха с млади хора, за да им дадат ценен опит и съвети за бъдещата им реализация. Студентите се запознаха с често срещани грешки при кандидатстването за работа, научиха трикове за изграждане на по-атрактивна автобиография и мотивационно писмо.

Допълнителна информация за компанията и свободните места можете да намерите на: www.taxbackcareers.com

 

Рекламна публикация