Американският актьор и комик Еди Мърфи стана баща за десети път. Годеницата му Пейдж Бъчър роди момченце, съобщи сайтът USA Today.

57-годишната звезда и 39-годишната му половинка са кръстили детето Макс Чарлс Мърфи. Родено е на 30 ноември 2018 г. и средното му име е в памет на по-големия брат на актьора, комика Чарли Мърфи, който почина от левкемия миналата година.

Мърфи и австралийският модел са заедно от 2012 г. Макс е тяхно второ дете. Дъщеря им Изи Уна Мърфи ще навърши две години през май следващата година.

Най-големият син на актьора се казва Ерик (1989 г.) и е дете от тогавашната му приятелка Полет Макнийили. Следващият е Крисчън (1990) от приятелката му Тамара Хууд. След това Мърфи има дълготрайна връзка с Никол Мичъл, за която се жени през 1993 г. и от брака им се раждат пет деца: Бриа, Майлс, Шейн, Зола и Бела. Развеждат се през 2006 г.

Комикът има връзка след това със звездата от "Спайс гърлс" Мелани Браун, която забременява и на 46-ия му рожден ден през 2007 г. ражда дъщеря на име Ейнджъл Айрис Мърфи Браун. През 2008 г. той обменя брачни обети с филмовата продуцентка Трейси Едмъндс на символична церемония в Бора Бора, която обаче след това двамата решават да не узаконяват в брак.

Дневник