Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп беше глобен за бурната си радост след гола за драматичната победа срещу "Евертън" (1:0). Германецът ще трябва да плати 8000 паунда за нахлуването си на терена.

След гола на Дивок Ориги в 96-ата минута Клоп влезе на игрището, затича се и прегърна вратаря Алисон, след което излезе.

Още след мача германецът се извини за поведението си и заяви, че не е искал да проявява неуважение. Сега посочи, че приема глобата.

"Ако нямаше правила, всички мениджъри щяхме да го правим всяка седмица. Затова са правилата и ако ги нарушаваш, трябва да бъдеш глобен", каза Клоп.

Той добави: "Не смятам, че някой мисли, че това е изключително грешно. Случи се, глобен съм, ще платя - няма проблем".

Мениджърът на червените посочи, че нападателят Садио Мане остава под въпрос за гостуването на "Бърнли" в сряда. Сенегалецът ще мине фитнес тест, за да се прецени дали ще може да играе. Под въпрос е и защитникът Анди Робъртсън.

На въпрос, свързан с трудния момент, през който минава Роберто Фирмино, Клоп отговори: "Напълно нормално е. Има моменти, в които летиш, има и такива, в които трябва да работиш и да се върнеш. Няма за какво да се притесняваме - това е нормален футболен сезон. Заедно трябва да минем през това и всичко ще е наред".

Dnevnik.bg