Жозе Моуриньо е щастлив в "Манчестър юнайтед". Това заяви агентът на португалеца - Жорже Мендеш, според когото мениджърът на "червените дяволи" дава всички от себе си за развитието на клуба.

"Жозе е много щастлив в клуба и клубът е много щастлив с него. Той има дългосрочен договор с "Манчестър юнайтед" и е напълно отдаден в изграждането на стабилен и печеливш проект", каза Мендеш.

Моуриньо, който кара третия си сезон в тима, е под напрежение заради слабото представяне на отбора от началото на сезона. След 15 кръга "Юнайтед" е осми с 23 точки, колкото имат "Евертън" и "Борнемут".

"Червените дяволи" нямат победа в последните си четири мача във Висшата лига. За последно тимът спечели гостуването си на "Борнемут" на 3 ноември.

Моуриньо се надява отборът му да спре лошата серия при домакинството на "Фулъм" в събота. Според португалеца "червените дяволи" са на прав път след характера, който са показали играчите му срещу "Арсенал" (2:2).

"Пресирахме топката повече, поставихме в затруднено положение съперника и преливахме бързо, така че имаме духа и манталитета, който да издигне играта ни на по-добро ниво", каза Моуриньо.

Дневник