Началниците на районните полицейски управления ще проведат традиционните си месечни срещи с жителите на отдалечени места през януари, съобщиха от ОД МВР - Шумен.

На 9 януари от 10 часа началникът  на РУ- Каолиново главен инспектор Кирил Кирилов ще се срещен с жителите на село Вълнари. Срещата ще се проведе в кметството.

На същата дата - 9 януари в 10:00 часа е предвидена срещата на началника на РУ- Нови пазар главен инспектор Веселин Райнов с жителите на град Плиска. Гражданите могат да зададат своите въпроси в кметството на града.

На 16 януари жителите на село Байково ще имат възможност да се срещнат с началника на РУ- Шумен главен инспектор Илиян Николов и да потърсят решение на свои проблеми, които са в компетентността на полицията. Срещата ще започне в 11 часа в сградата на кметството.

Жителите на село Троица  могат да поставят за решение свои искания и проблеми, за които не са намерили решение  към началника на полицейското управление във Велики Преслав главен инспектор Румен Симеонов. Срещата е насрочена за 23 януари от 11:00 часа в кметството на селото.

ШУМ.БГ