С постановката "Изборът на Марта" от Жорди Галсеран варненският драматичен театър "Стоян Бъчваров" гостува на шуменска сцена на 29 януари.

Спектакълът ще се играе на голяма сцена в ДКТ “Васил Друмев” от 19.00 часа.  Цена на билета: 10,00, 12,00, 14,00 и 20,00 лв.

Режисьор на спектакъла е Георги Михалков, сценографията на Петър Митев, преводът на Неда Мичева. В ролите Яна Маринова, Симеон Лютаков, Розалия Абгарян, Николай Кенаров, Валентин Митев.

В „Изборът на Марта“ главният герой е министър, който подава оставка, защото както казва самият той: „Когато се опитваш да бъдеш честен и праволинеен, политиката те сдъвква и те изплюва“. Става дума за политик, който се сблъсква с обикновени на пръв поглед хора, а всъщност с шайка мошеници от високо ниво. Трилър, но едновременно с това и пиеса за любовта. А както знаем, любовта е като бурена – тя просто никне и вирее там, където се хване, без никаква логика и причина. И разбира се, това е пиеса за избора, много ефектна и виртуозна пиеса за любовта и избора.

ШУМ.БГ