Досегашният изпълнителен директор на "Левски" Красимир Иванов заяви, че се разделя с клуба. След идването на Павел Колев на "Герена" той овакантява своята позиция и каза, че според него не е редно да остава, дори и като финансов директор. "Когато има ново ръководство, е по-правилно човек като мен, който е бил на позиция, да не е в клуба."

"Промените в "Левски" са факт, новият управителен съвет е представен в клуба. С вписването в Търговския регистър на новите хора моята роля в "Левски" официално приключва. Оттук нататък ще има някакъв период на приемане и предаване на това, което се случва с клуба", каза Иванов.

В последните седмици досегашният директор на сините избягаше да дава изявления, но този път се появи на поклонението на починалия преди няколко дни Иван Вуцов. Според Иванов процесът е "предизвикателен пред двете страни".

"За смяна на собствеността не мога да коментирам, защото това не е процес, който ме касае мен. Колкото до смяната на управителния съвет, знаете, че сме водили разговори от началото на декември. То е продиктувано от това клубът да има нов път на развитие", добави Иванов.

"Господин Русев остава, той е в надзорния съвет, не мога да кажа дали ще остане. В дневния ред на общото събрание има точка за обсъждане на състава на надзорния съвет. В медиите излязоха част от нещата, които представляват интерес за феновете. Имаме време до края на февруари да ги решим. Аз преговори с Павел Колев не съм водил, виждали сме се само веднъж."

Дневник