„Да, България!“ кани шуменци на среща с кандидатите на Движението за вътрешните избори за определяне на номинациите на „Да, България!“ за евродепутати в единната листа на "Демократична България" за изборите за Европейската парламент през 2019 г. Това съобщиха от Движението.

Срещата ще се състои утре, 23 януари, сряда от 18.00 часа в Регионална библиотека "Стилиян Чилингиров" и ще бъде открита от Христо Иванов, председател на Да, България.

Сред кандидатите, които ще присъстват са: Стефан Тафров, Сева Памукчиева, Емил А. Георгиев, Ивайло Ганчев, Александра Стеркова, Николай Христов, Момчил Якимов и Владимир Джувинов.

По време на срещата шуменци ще имат възможността да се запознаят с присъстващите кандидати, да чуят лично от тях позициите им по различни важни теми и пряко да им зададат своите въпроси, както и заедно да поговорят за бъдещето на Европа и мястото на България в ядрото на Европейския съюз.

За пръв път в България, „Да, България!“ гласува електронно и дистанционно, за да определи кандидатите на партията за евродепутати в единната листа на Демократична България.

С кратките биографии на всички номинирани, както и с техния пореден номер в бюлетината за вътрешните избори на „Да, България!“ всеки може да се запознае на: https://dabulgaria.bg/zapoznajte-se-s-nashite-kandidati/   

ШУМ.БГ