„Стефиландия“ - първият бутик за детски дрехи втора употреба в Шумен отвори врати днес. Началото бе дадено с водосвет, отслужен от отец Иван, в присъствието на партньори и приятели на новия търговски обект.

Бутикът предлага изключително запазени и добре подбрани дрехи за деца до 14 г. Облеклата са с екстра качество, а на етикетите им ще видите логата на световноизвестни марки.

„Стефиландия“ се отличава и с приятната си и уютна обстановка, а дрехите са подредени така че да успеете да видите това, което търсите. За да е спокойно пазаруването на родителите, в „Стефиландия“ има и детски кът за малчуганите.

„Повечето хора са наясно с плюсовете, които носи пазаруването на дрехи втора ръка – намирането на уникални облекла, грижа за околната среда, дрехи на атрактивни цени.  Освен всичко това, в „Стефиландия“ сме се постарали да прибавим още нещо - удоволствието от пазаруването на качествени маркови дрехи, добро обслужване в спокойна и приятна обстановка – без претрупани дрехи с многобройни закачалки и всевъзможни облекла, в които да ровиш дълго, докато намериш твоята дреха. Всяка една от дрешките тук е подбрана с внимание, подредена е в свое собствено кътче, за да се намери със своя собственик лесно и да заживее нов живот. Надявам се, нашите посетители да успеят да усетят точно това, а ние да успеем да отговорим на очакванията, както на майките, така и на децата, които вече сами избират дрехите си“, обясни собственичката на магазина Полина Ванчева.

Тя обяви, че освен каузата „опазване на околната среда“, която е присъща на магазините за дрехи втора употреба, бутик „Стефиландия“ отваря врати и със своя собствена кауза – да е в помощ на нуждаещ се. Клиентите на магазина ще имат възможност да бъдат част от тази инициатива, стига да желаят. За целта трябва само да си вземат дрешка без цена, изложена в магазина. След това да определят сами колко би струвала и да поставят сумата в специалната кутия за целта. След натрупване на определена стойност, средствата ще бъдат дарени.

Първата кауза, с която започва още от днес „Стефиландия“ е „Да подкрепим Дневен център за деца с увреждания „Капчици“. Това е първото социално заведение в Шумен, създадено от родители. То отвори врати в Шумен през август м.г., за да предложи адекватни условия и грижа за децата със специални потребности. „Стефиландия“ ще подаде ръка на центъра в тази не лека задача.

Приятелска ръка е готова да подаде и на Вас и Вашето дете, за да Ви помогне да откриете най-подходящата дрешка и да й дадете заедно нов живот.

Влезте в „Стефиландия“ - първият бутик за детски дрехи втора употреба в Шумен.

Адресът е: ул. „Хан Крум“ №1 (уличката срещу Цветния пазар).

За да следите новините за магазина - нови дрехи, интересни промоции и благотворителни каузи, влезте в „Стефиландия“ и през Фейсбук страницата на бутика.


Рекламна публикация.