Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев увери, че тимът е готов за пролетния дял на първенството в Първа лига. В неделя сините посрещат "Локомотив" (Пловдив), след като преди това съперниците на тима "Лудогорец" и ЦСКА допуснаха грешки.

"Апетитите на "Левски" в първенството винаги са били големи. Отборът няма друга цел освен да стане шампион. Моментното състояние и позицията му в класирането на практиката не се обсъждат нито в съблекалнята, нито в левскарската общност по простата причина, че клубът има други приоритети", каза Колев.

През зимата тимът назначи нов треньор в лицето на Георги Дерменджиев. Бяха привлечени и трима нови играчи – Валери Божинов, Мартин Райнов и Живко Миланов. Освен това бизнесменът Васил Божков се ангажира с издръжката на "Левски" и оздравяването на клуба.

"Следващата седмица би могло да има нови попълнения, но не е сигурно", подчерта на Колев, който заедно с Божинов бе официален гост на детски турнир.

Колев допълни, че "синята" общност трябва да бъде оптимист за предстоящото на 6 март Общо събрание на тима, на което големите промени трябва да станат факт и документално.

"Нека да изчакаме общото събрание. Предполагам, че поводи за оптимизъм ще има сред хората, които обичат Левски и съм убеден, че клубът ще тръгне по нов път и ще се намира в много по-добро състояние в края на този сезон", каза той.

Дневник