Поп звездата Лейди Гага се е разделила с годеника си Кристиано Карино, който е и неин агент, обяви представител на 32-годишната изпълнителка, предаде "Ройтерс".

Това е втората приключила връзка за 32-годишната номинирана за "Оскар" певица в рамките на последните три години.

Неназован източник коментира пред сп. "Пийпъл", че просто нещата между двамата не са се получили и че "няма голяма драматична история".

Новината за раздялата идва само няколко дни преди церемонията по раздаването на наградите "Оскар" тази неделя, където Гага има шанс да вземе статуетката в категорията за водеща женска роля за своето изпълнение във филма "Роди се звезда" с режисьор Брадли Купър.

Певицата ще изпълни песента от филма Shallow. Тя се превърна в хит не само сред слушателите, но и сред филмовите церемонии, след като музиката към лентата взе редица отличия като "Златен глобус", БАФТА и "Грами", а има шанс да вземе и "Оскар" за оригинална песен.

Гага потвърди слуховете, че двамата с агента й Карино са сгодени, през октомври миналата година.

49-годишният Карино не е популярно име в световен мащаб, но е познат в средите на звездите, защото е мениджър на голяма част от тях. Работил е с имена като Бритни Спиърс, Майли Сайръс, Дженифър Лопес, Джони Деп и Джъстин Бийбър. Връзката им с Гага започна през януари 2017 г. Карино има предишен брак и дете от него, а Лейди Гага беше сгодена за актьора Тайлър Кини, с когото бяха заедно четири години преди годежа им през 2015 г..

Гага и Карино изглеждаха близки, когато се появиха заедно на церемониите на наградите "Златен глобус" и на Гилдията на филмовите актьори в Лос Анджелис през януари, но нейни наблюдателни почитатели забелязаха, че тя беше без годежния си пръстен по време на изпълнението си на наградите "Грами" на 10 февруари.

Дневник